DIY Bileklik Organize Edici

Duygu: Eğer havlu kağıtlarınız bittikten sonra içindeki ruloyu çöpe atanlardansanız DURUN! Ben hiçbir şeyi atmaya kıyamam, tam anlamıyla "ben bunla bişi yaparım yeeaa" diyerek ortalıkta gezen insan türündenim. Uzun zamandır takılarımı organize etmekte güçlük çekiyorum ve ne yapsam diye düşünürken pinterestte birazdan yaptığıma benzer bir şey gördüm. Oradan aldığım fikri elimdeki malzemelerle birleştirince ortaya aşağıdaki gibi bir organize edici çıktı. Yapması gerçekten çok kolay ve denemeye değer. Hadi başlayalım!



1. Öncelikle ihtiyacımız olan malzemelerden başlayalım. 
*silikon tabancası
*havlu kağıt rulosu
*yapay çiçekler
*kurdela
*mum


2. İlk olarak kurdelayı rulonun etrafına dolayarak başlayın. Ben parlak durması için organze kullandım ama normal kurdela da olur. Tüm ruloyu kaplayacak şekilde doladıktan sonra silikonla yapıştırmanızda fayda var.


3. Daha sonra mumu yakın ve biraz erimesini sağlayın. yarısı kadar eridikten sonra kısa ruloyu mumum içine batırın ve sağlam bir şekilde donmasını sağlayın.


4. Kısa ruloyu batırdıktan sonra uzun olan parçayı da bir T şeklini alacak şekilde yapıştırın.

,
5. Sonrası tamamen yaratıcılığınıza kalmış. Ben beyaz çiçeklerle alt tarafı süsledim ama T şeklindeki ruloların birleşim yerini de süslemeniz mümkün.






11 yorum:

  1. fantastic DIY idea...I must try it!
    thanks for sharing<3

    http://modaodaradosti.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Cok begendimm cok kullanisli ellerinize saglik

    YanıtlaSil